Yamaha verzekeren

yamaha, mt-07, 2018, moto73

Yamaha MT-07 

De Yamaha MT-07 heeft aan pluspunten geen gebrek. Als wij een motorfiets zouden kopen, zou de de MT-07 altijd in het lijstje staan. De Yamaha MT-07 is de droommotor die handelbaar en wendbaar is en enorm pleziert, maar niet bedreigend overkomt en meer dan voldoende in zijn mars heeft om je onder alle omstandigheden kostelijk te vermaken. Niet onbelangrijk: hij is ook nog eens betaalbaar in aanschaf en dagelijkse kosten. Een MT-07 scoort niet alleen hoog op het vlak van prijs-kwaliteitverhouding, maar ook bij de prijs-pretverhouding. Hij biedt veel waar en plezier voor zijn geld.

De Yamaha MT-07 is al WA te verzekeren vanaf €3,21 per maand. Een WA Beperkt Casco dekking, verzekert je ook tegen storm, brand en diefstal, de premie hiervan begint bij €9,62 per maand. Een WA Volledig Casco dekking (ook wel Allrisk genoemd) kan vanaf €10,69 per maand.

Yamaha Niken GT

De Yamaha Niken is een prestatie van formaat. Een compleet nieuw ontwikkelde, supergeavanceerde voorwielophanging, gecombineerd met een uitstekend rijwielgedeelte en een heerlijke driecilinder. Je ziet meteen dat de ingenieurs echt alles uit de kast hebben gehaald om iets bijzonders te bouwen. De Niken is een uitstekende en vooral enorm veilige kilometervreter, die als GT nog meer uit de verf komt. Ga je voor technische innovatie, eigenzinnige keuzes en heel veel grip, dan dient de Niken zeker op je uitprobeerlijst te staan. Een proefrit raden wij zeker aan.

Wat kost het verzekeren van een Yamaha Niken GT bij MotorNL? Bereken je premie hier: https://www.motornl-verzekering.nl/premieberekening/

Een WA premie begint al bij €3,21 per maand. Een WA Beperkt Casco dekking kan al vanaf €10,96 per maand. De Yamaha Niken GT allrisk verzekeren kan al vanaf €18,29 per maand!