Suzuki verzekeren

Suzuki V-Strom DL650XTA

De Suzuki V-Strom 650XTA is een afgeleide van de V-Strom 650. De Suzuki V-Strom DL650XTA is op punten aangepakt en vernieuwd. En ondanks de aanpassingen die in het blok en uitlaatsysteem zijn uitgevoerd om de Suzuki V-Strom DL650XTA

aan Euro4 te laten voldoen, heeft Suzuki het voor elkaar gekregen om juist meer pk’s en koppel te persen uit het V-twinblok. Het uiterlijk is op niveau gebracht met de 1000cc-V-Strom. Daardoor is de V-Strom er flink op vooruitgegaan. Hoewel de 650 nergens écht in uitblinkt, is dat juist zijn sterke punt. Een echte allrounder geschikt voor zowel woon-werkverkeer als sportief bochtjes pakken. Ruimte voor eventuele bagage is er zelfs ook nog, waarmee het een echte, volwassen allroad is.

De Suzuki V-strom verzekeren is een fluitje van een cent via de MotorNL verzekering. Een WA dekking heb je al vanaf €3,53. Wil je jouw V-Strom 650 ook tegen diefstal verzekeren? Dan is een WA Beperkt Casco dekking de beste optie, dit kan al vanaf €9,95 per maand. Wil je ook schades door eigen schuld verzekeren? Dan biedt de MotorNL verzekering je al een Volledig Casco dekking vanaf €15,92 per maand. Benieuwd geworden? Bereken zelf je premie via deze link: https://www.motornl-verzekering.nl/premieberekening/.